Poedelvrees te sterk voor Dubac 2

Net als in Vessem was ook nu Poedelvrees een maatje te groot voor Dubac.
De twee kopmannen Adrie Dijkmans en Jos v Riet maakte er een lang potje van. Beide waren niet bij machte om de partij naar zich toe te trekken. Te kleine serie’s en onnodige missers zorgden er voor dat de partij zich 23 beurten voort sleepte. Toen was het Jos v Riet die het winnende punt maakte.(183- 135) en 7 puntjes voor Adrie
Vervolgens waren Jos Bierens en Henk v d Luytelaar aan stoot. Jos is bijna altijd een zekerheidje, en dat was nu niet anders. Een degelijke partij met een hoogste serie van 62 ging Jos in 18 beurten over de meet. Maar ook de prestatie van Henk mocht er zijn. Henk die wel andere dingen aan zijn hooft heeft maakte 99 car, waardoor ook hij zijn bonus op mocht halen.
Tot slot werd Ep Visser weer eens opgetrommeld (Jo is nog steeds herstellende) Maar waar Ep meestal een tandje bij zet als hij bij het tweede team invalt, was het deze keer ietsje minder. De ballen luisterde niet en Ad v Riet wachte niet. En dat resulteerde in een ongelijke strijd die door Ad in 18 beurten winnend werd afgesloten. Ep zag het met lede ogen aan en strande op 57 car, waardoor er maar 6 puntjes klaar lagen.
Eindstand 28 tegen 39 in het voordeel van Poedelvrees.
Het seizoen zit er op, voor iedereen Fijne vacantie en we zien elkaar weer het volgende Seizoen.