Dubac 1 sluit seizoen af met overwinning op Rond 50 !

Dubac 1 heeft tegen Rond 50 een kleine maar verdiende overwinning behaald.
Ep Visser starte tegen Ad Rommers zoals de laatste weken een beetje moeizaam. Maar ook Ad speelde niet al te sterk waardoor er een zeer gezapig potje biljart ontspon. Na een twintig tal beurten kwamen beide spelers iets beter in hun spel waardoor het toch nog spannend werd wie als eerste zou aan tikken. Ep maakte in de 29 beurt zijn laatste 4 ontbrekende punten, en omdat Ad in de na beurt niet verder kwam dan 73 behaalde Ep toch nog een nipte overwinning.
Vervolgens mochten Kees Castelijns en Paul Konings het uitvechten. Van een gevecht was geen sprake want Kees speelde een van zijn betere partijen, en mede door mooie serie’s van 72-22 en 33speelde hij zijn partij in 9 beurten uit. En daar kon Paul maar 30 car, tegenover zetten.
Tot slot de twee kopmannen Piet v Dooren en Bert Konings. Waar Piet de laatste weken ijzersterk staat te spelen, wilde het deze keer niet vlotten. Te vaak moest Piet met een ketser weer gaan zitten. En dat bevordert ook het vertrouwen niet. En ondanks dat Piet met een gemiddelde van 11,81 het onderspit moest delven, zou menigeen daar zeer content mee zijn.(189 om 105) in het voordeel van Bert.
Eindstand 34 tegen 30 in het voordeel van Dubac 1
Tot slot wat mij betreft: DIT WAS HET DAN ! Ik ga het nieuwe seizoen een nieuwe uitdaging zoeken. Maar ik wil mijn team maten Piet en Ep (en de nieuwe derde man Theo Verwimpt )voor het volgende seizoen heel veel succes wensen, en bedanken voor de vele mooie seizoenen die we samen hebben beleeft. En we zullen elkaar nog vaak genoeg tegen komen.