Opmars Dubac2 gestuit door Poedelvrees

Na 3 overwinningen heeft Dubac 2 in Vessem een nederlaag moeten incasseren. In gemeenschapshuis d’n Boogerd hebben de aanwezigheid van sinterklaas bij de lokale vrouwenvereniging, en de volleyballende dames in in het sportgedeelte er niet aan  kunnen bijdragen om Poedelvrees onder de knie te krijgen. In een zeer koude omgeving wist Jo Roest in de aanvangspartij nog wel van Ad van Riet te winnen. In een (te) lang durende partij van 26 beurten trok Jo in een steeds gelijkopgaande strijd uiteindelijk aan het langste eind. Ad 91. Jo 125. Een gemiddelde van 4,8. Goed voor 12 punten.

Jos Bierens, die tegen Henk van Luytelaar, precies het dubbele aantal caramboles moet maken ,115 tegen 230, leek een regelrechte afstraffing te krijgen. 99 tegen 102 in de 16e beurt beloofde niet veel goeds. Maar Henk produceerde vervolgens 3 missers waar Jos 103 punten tegenover stelde. Zou het nog kunnen? Nee dus. In de volgende 3 beurten wist Henk de benodigde punten te scoren, waar Jos op 13 punten van de meet strandde. Henk 115. Jos 217. Een gemiddelde van 9,86 . Goed voor 9 punten.

Adri Dijkmans was vandaag gekoppeld aan Jos van Riet. De in het verleden sterk kaderspelende Vessemnaar, is zeer sterk teruggelopen in zijn biljartcapaciteiten.  Behalve vandaag. Met 111 punten in 3 beurten liet hij aan Adri merken geen gewillig slachtoffer te zijn. Adri daarentegen kon geen vuist maken en zag Jos steeds verder weglopen. Ballen werden op een haar gemist en de daaropvolgende weggegeven situaties werden door Jos bekwaam afgestraft. In beurt 13 viel dan ook de vlag voor Adri. Jos 175. Adri 65. Een gemiddelde van 5.0. Goed voor 2 punten.

Einduitslag.

Poedelvrees 35.  Dubac2  23

Op dinsdag 1 september volgen in clubhuis de Smis nieuwe kansen tegen De Brug