Dubac1 is het spoor bijster !

Bij Dubac1 is het al weer een viertal weken geleden dat er een overwinning bij geschreven kon worden.                           En ook tegen Poedelvrees was Dubac niet opgewassen. Ep visser die tegen Ad v Riet moest starten was geen schim van de Ep die we de laatste weken gezien hebben. Na een tiental beurten was het al duidelijk dat het hem deze avond niet ging worden. 9 tegen 45 in het voordeel van Ad. En na 12 puntjes in de elfde beurt ging bij Eb het licht helemaal uit wat na 20 beurten resulteerde in een 32 tegen 105 overwinning in Ad zijn voordeel. Goed voor 3 punten.

Vervolgens moest Kees Castelijns het opnemen tegen Henk v d Luytelaar. Kees is geen schim meer van de eerste zeven partijen. Het lukt hem geen enkele keer meer om een hele partij bij de les te blijven, zo ook deze keer . Na ondanks een paar hinderlijke onderbrekingen redelijk sterke opening (162) in dertien beurten,had hij nog 11 beurten nodig om deze keer wel als eerste te finishen .En Henk die buiten een serie 23 alleen maar puntjes aan het sprokkelen was eindigde op 82. Goed voor 12 punten.

Tot slot Piet v Dooren tegen Jos v Riet. Piet moet proberen om in een beurt of vijf zes zijn partij uit te spelen. Want daarna komt er bijna wekelijks de klad in. Het blijft elke keer weer lastig om het tot de 255 car, vol te houden. En Jos ? Hij kan blijkbaar toch nog meer dan bij andere partijen en beetje de clown uit te hangen . En dat liet hij nu tegen Piet ook zien. Zeer geconcentreerd speelde hij in tien beurten zijn 175 car, bijeen. En omdat Piet niet verder kwam dan 155 mocht hij 6 punten op halen. Eindstand 21 tegen 38 voor Poedelvrees.

Volgende week gaan we op bezoek bij De Brug uit Heeze