Dubac1 bijt zich stuk op Rond 50

Dubac1 heeft tegen het laag geklasseerde Rond 50 het onderspit moeten delven. En dit was voor een groot gedeelte te danken aan Peter Welten. Omdat kopman Bernhard Konings geblesseerd was mocht Peter Welten tweemaal aan treden. En als eerste was dat tegen Kees Castelijns, en dat betekend de laatste weken  voor elke speler veel kans op winst. Kees is hopeloos uit vorm en dat was deze avond weer niet anders. Peter speelde niet groots maar na 24 beurten was de overwinning een fijt en Kees kwam niet verder dan 183 car, Goed voor 8 punten en 12 voor Peter.

Vervolgens mocht Eb Visser het opnemen tegen Ad Rommers. En bij Eb gaat het al weken van een leien dakje. Eb speelt moeiteloos zijn te maken 95 car, bij een en dat was deze keer ook weer zo. Na 14 beurten was de klus geklaard en omdat Ad Rommers 32 car, verzameld had mocht ook hij zijn bonuspunten op halen 7punten voor Ad en wederom 15 voor Eb.

Tot slot Piet v Dooren tegen wederom Peter Welten. Piet starte zeer voortvarend na 5 beurten stonden er al 150 car, op de teller. Maar ook Peter was warm gedraaid 7 beurten 76 car!! Maar toen viel het spel bij beiden een beetje stil, waardoor het tot de twaalfde beurt duurde voordat Peter zijn 91 car verzameld had. Piet bleef steken op 182 wat hem nog wel net zijn bonus opleverde. 15 punten voor Peter en 10 punten voor Piet.

Eindstand 34 voor Rond 50 tegen 33 voor Dubac1.

Volgende week Dinsdag spelen we thuis tegen Poedelvrees uit Vessem.