Mierlo te sterk voor Dubac 1.

De thuiswedstrijd van Dubac 1 tegen Mierlo werd een verdiende nederlaag. Theo speelde zijn eerste partij tegen Bart en die liet er geen misverstand over bestaan wie de beste was die avond. Bart speelde geconcentreerd en sterk over band, na 5 beurten een tussenstand van 38 tegen 21 dus Theo moest aan de bak. Dat is Theo wel toevertrouwd maar het lukte deze keer niet om de partij te kantelen. Bart scoorde regelmatig en met serietjes van 11, 9, 19, 8 en 11 werd Theo vakkundig in het pak gedaan.  Theo kon daar te weinig tegenover stellen, hij speelde overigens niet slecht en haalde wel zijn bonus voor wat betreft zijn gemiddelde. Eindstand Theo 55 Bart 90 in 18 beurten.
Piet speelde zijn partij tegen Henk en dat werd een moeizame vertoning. Henk had er al een heel goede partij op zitten van 14 gemiddeld en dat is iets waar Piet nog niet aan toe is. Henk speelde deze avond wel ronduit zwak dus Piet bleef wel telkens aan de goede kant van de score. Tussenstand 46 tegen 12 in 6 beurten is natuurlijk ver onder niveau voor beide spelers. Beide spelers maakten te veel fouten en er kwam uiteindelijk toch ook steeds slechter spel te liggen. Piet had met wat serietjes van 23, 22, 17, 35 toch nog  het beste van de avond. Henk kon daar te weinig tegen doen. De einduitslag was 180 tegen 110 in 25!!! beurten. Niet genoeg maar Piet haalde wel  de punten binnen.
De laatste partij was die van Paul tegen Jos. Paul had al een goede partij met Dubac 2 achter de rug, 10 gemiddeld, en was wel toe aan nog een partij. We moeten nog wel een modus vinden voor het tellen, twee keer op een avond mogen biljarten en dan maar een keer tellen kan natuurlijk niet. Wel de lusten en niet de lasten. Daar is het laatste nog niet over gezegd. Maar goed een partij tegen Jos Verberne 170 caramboles is toch mooi om te spelen. Paul miste de aanvangsstoot en Jos sprintte er vandoor. Zijn eerste reeks van 61 mocht er zijn. Paul is redelijk onverstoorbaar en begon aan de achtervolging. Hij speelde behoorlijk goed en zonder echt grote series te maken liep hij wel wat in. Jos plaatste in de 10e beurt nog een serie van 32 en toen was het wel gebeurd. Een vreemde klosbal werd Paul fataal, Jos speelde de partij met een reeks van 18 uit. Eindstand 170 tegen 81 in 14 beurten. Er
had wat meer ingezeten maar al met al een goede partij.
Toen de rekening werd opgemaakt bleek Mierlo te winnen met 30 tegen 26 en is opvallend dat Piet nog steeds de partijen heeft gewonnen. Aan de kop van de competitie is het spannend met drie teams op hetzelfde puntenaantal.