KBB : Dubac 1 loopt tweemaal tegen verlies op.

Het eerste team in de Kempische Bond is er de laatste twee wedstrijden niet in geslaagd een overwinning te behalen. De Duizelse formatie ging thuis onderuit tegen Poedelvrees (5-8) om twee weken later met 7-5 te verliezen bij bc Hapert.

Tegen Poedelvrees 2 werden de winstpunten behaald door de twee openingsspelers. Frans Kox klopte Huybers met 19-11 en ook Ben Beerens was uitermate goed op stoot. Beerens won met 47-22 van tegenstander K. Wouters. Daar hield het echter mee op voor Dubac. Piet Lavrijsen ging onderuit tegen Theo Rombouts (25-34), Toon Beerens was niet opgewassen tegen Swalen (21-45) en ook Peter castelijns kon het tij niet meer keren. Castelijns kwam tot 47 van zijn 49 caramboles, maar J. Schellekens ging ruim over zijn opdracht heen (64 caramboles) waardoor de overwinning naar de Vessemnaren ging.

In cafe ’t Pleintje in Hapert was Frans Kox opnieuw trefzeker. Tegen J. Wouters kwam er dan ook een 14-26 eindstand op de borden. In de partij tussen T. Wouters en Ben Beerens waren de verschillen zo minimaal dat de rekenmachine de winnaar aan moest wijzen. Met enkele tienden van een procent verschil ging de winst naar thuisspeler Wouters. Piet Lavrijsen bracht echter de stand weer in Duizels voordeel. Hij klopte Theo Schilders, maar de 25-33 overwinning leverde maar 2 punten op. Theo Schilders kreeg tegen Toon Beerens een herkansing en die greep hij ook meteen (40-23). De alles beslissende partij tussen Frans van Kuppenveld en Peter Castelijns ging naar van Kuppenveld. Hij kwam het dichtste in de buurt van zijn opdracht zodat bc Hapert de meeste punten binnenshuis hield: 7-5.