Kadristen met 1 op 1 in de middenmoot.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe handhaaft zich na de twee overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag voorlopig mooi in de middenmoot van de Limburgse poule in de kadercompetitie.

De inhaalwedstrijd tegen de biljartakademie Eindhoven werd in Acht met 2-6 gewonnen. Adri Dijkmans moest de zege, met enkele caramboles verschil, aan Jaap Peerenboom laten. Voor de rest waren de overwinningen voor de Duizelse kadristen. Piet van Dooren en Bert Vermeulen wisten  voldoende afstand te nemen van respectievelijk Willem Wesseling en Sander Oostendorp. Johan Martens moest zich flink inzetten tegen Michel van Bommel en uiteindelijk wist Martens de match met 2 caramboles in zijn voordeel te beslissen, waardoor er een overwinning voor van Hoppe de boeken in ging.

Tegen bc Maarland uit Maastricht werd eveneens een mooie 2-6 overwinning geboekt. De kampioen van de laatste jaren zag alleen Peter Haanen winnen. Hij ging tegen een kansloze Johan Martens na 5 beurten over de finish, 270-22. Omdat Bert Vermeulen met enkele caramboles verschil had weten te winnen van Ludy Keuten (166-130) en ook Kees Castelijns eerder bij de finish was dan John van Glabbeeck (197-110 na 12 pogingen) mocht Adri Dijkmans het karwei afmaken tegen Frans Borgignons. Dijkmans deed dit dan ook en won na 13 beurten met 82-200.

Viel het kwartje in de twee voorgaande wedstrijden tweemaal de goede kant op, tegen AMES/Optiek van Gool was dit niet het geval. Voor de pauze won Johan Martens vrij simpel van Henk Rosmulder (140-90 in 13 brt), maar op de andere tafel was Bert Vermeulen wat ongelukkig in het eindspel waardoor de overwinning naar Peter Hendriks ging (126-110). Na de pauze gingen Piet van Dooren en Jan van Oosterhout gelijk op met de caramboles, waardoor de punten naar van Oosterhout gingen (149-150), maar gelukkig kwam Adri Dijkmans nimmer in de problemen tegen Noud Jansen (200-57 in 10 beurten) waardoor er aan het einde een gelijkspel op het formulier kwam te staan.

Helaas konden er in Venray geen punten aan het totaal worden toegevoegd. In de Witte Hoeve werd er tegen VOP met 6-2 verloren. Voor de Duizelnaren was alleen Piet van Dooren succesvol. Hij klopte Yvo Engels met 72-300 in slechts 7 beurten. Omdat voor de pauze Bert Vermeulen en Johan Martens de zeges aan respectievelijk Jan Zanders en Piet van Rengs hadden moeten laten lag de zware taak weer op de schouders van Adri Dijkmans om er nog een gelijkspel uit te slepen. Tegen de nog jonge Guido Kauffeld was dit teveel gevraagd. De 20-jarige kadrist uit Afferden beeindigde de partij al na 7 beurten (180-107), waardoor de matchpunten bij de thuisclub terecht kwamen.

Na 8 wedstrijden hebben de kadristen nu 8 matchpunten verzameld en nemen daarmee een nog altijd kansrijke positie in de middenmoot in.