KBB : Verlies en winst voor Dubac 2.

Dubac 2 heeft de afgelopen weken 16 punten toegevoegd aan haar puntentotaal. Deze punten werden vergaard tegen K.O.T. (8-5 verlies) en tegen ’t Caves (11-3 winst).

In Zeelst trad Dubac met twee invallers aan. Petro van Leeuwen (17-28 verlies tegen J. van Keulen) en Wen Volf (28-33 verlies tegen v/d Kok) konden echter geen punten bemachtigen voor de Duizelse formatie. Ook Frans van der Heijden slaagde hier niet in. Van der Heijden zag tegenstander van de Nieuwenhoven met 29-19 met een bonuspunt winnen. Ook een bonuspunt was er voor Tom van Breda die tegen G. Franssen een mooie 41-63 overwinning boekte. Omdat ook Harm van de Ven wist te winnen van P. Moegraaff (7-15) bleef de nederlaag beperkt tot 8-5.

De omgezette wedstrijd tegen ’t Caves 2 uit Wintelre verliep dan weer een stuk beter. In deze wedstrijd mocht Harold Hendriks tweemaal aantreden. Hij deed dit ook met wisselend succes want in de openingswedstrijd werd J. vd Linden met 29-13 terug verwezen wat dus een driepunter opleverde voor Hendriks. In de tweede wedstrijd van de avond waren de rollen omgedraaid. Nu was het tegenstander Verkuylen die tegen Hendriks met 16-50 een heel makkelijk bonuspunt op wist te halen. Het bleken ook de enige punten die er naar de formatie uit Wintelre zouden gaan deze avond. Kees Michielse scoorde een driepunter tegen A. van Boxem (35-25), waarna Frans van der Heijden tegen Versteeg ook wist te winnen. De 26-16 eindstand leverde twee punten op. Het positieve slotakkoord kwam op naam van Tom van Breda, want hij klopte H. van Rooy met klare cijfers : 73-22, waardoor de suprematie van Dubac deze avond nog eens extra glans kreeg.