Kaderteam Bouwcenter van Hoppe verrast koploper

Uitwedstrijd tegen koploper VOP de Witte Hoeve

Om 18.00 u. reizen we af naar Venray, waar Kees Castelijns (invaller voor Bert Vermeulen) om half acht de wedstrijd begint tegen Jan Brueren.

In het begin van de wedstrijd komt Jan op een flinke voorsprong met een paar series en steeds een onmogelijke positie achterlatend voor Kees, wat resulteert in een positief resultaat voor Jan na 10 beurten. Gelijktijdig begint Johan Martens tegen Piet van Rengs op tafel 2. Regelmatig scorend met een hoogste serie van 56 sluit Johan na 10 beurten de partij winnend af.

Piet van Dooren speelt in het tweede gedeelte van de wedstrijd tegen Leon Elbers en bindt na 11 beurten zijn tegenstander na een hoogste serie van 66 aan de zegekar.

Dan de wedstrijd tussen de kopmannen Guido Kauffeld 250 en Wil Corstiaans 230 punten 57-2. Waar Guido met een serie van 84 enige afstand neemt komt Wil met nog 132 caramboles te gaan in beurt 6 (na een onbegrijpelijke misser op matchball) op 229 , na een haast onmaakbare bal in beurt 7, maakt Wil de ontbrekende carambole in beurt 8.

Een mooie overwinning tegen de koploper. Volgende wedstrijd is thuis in de Smis in Duizel op 20 maart om 19.30 u.