De Toerist “een maatje te groot voor Dubac 1”

 

Dubac 1 heeft het de Toerist uit Hilvarenbeek niet al te lastig kunnen maken.

Ep die het moest opnemen tegen Pieter Vriens had, ondanks dat hij goed speelde, moeite om een iets beter spelende Pieter bij te houden. Maar groter dan 15 punten werd het verschil nooit, wat betekende dat Ep in zijn nabeurt nog even flink aan de bak moest (15car) En dat deed hij zeer bekwaam waardoor er een mooie 5 gemiddelde remise uit rolde(knap gedaan).

Vervolgens mochten Henk Grauwmans en Kees Castelijns het uitvechten, maar het werd geen moment een gevecht. Henk speelde zoals hij al heel dit seizoen speelt (hij heeft dit seizoen nog maar 17car laten liggen!!!) Geen serie langs de band, maar degelijk over heel de tafel en na 16 beurten 85 car op het bord. En Kees? Die zat erbij en keek er naar.(91car).

Tot slot Henry v Roy tegen onze invaller Bas Vugts. Henry speelde een puike partij met mooie series met als hoogste eentje van 43 car. was hij na 13 beurten aan de meet.(11,92gem) Bas probeerde het tempo wel bij te houden maar door een paar kansrijke slippertjes moest hij in de nabeurt nog 107 car maken, en omdat hij strandde op 47 kwam hij er altijd nog 60 tekort.

Eindstand 44 punten voor De Toerist tegen 25 voor Dubac 1.

Volgende week Dinsdag Dubac 1 tegen ’t Groene Koffiehuis 2