Dubac 2 te sterk voor de Brug uit Heeze

Dubac2 heeft een royale overwinning behaald op de brug boys. De openingspartij tussen de maatjes Adrie Dijkmans en Johan Martens leek lange tijd een prooi voor Johan te worden. Na 15 beurten stond er een score van 56 voor Adrie en 173 voor Johan op het bord. Maar zoals al vaker kwam bij Adrie net op tijd het goede gevoel weer boven drijven, en met series van 17-23 en 20 trok onze kopman toch weer aan het langste einde terwijl Johan 26 puntjes te kort kwam.

Partij twee tussen Jos Bierens  en Gerard v Uden werd echt een partij, en dan wel een van heel veel beurten. De start van Jos was nog wel veel

belovend,9 beurten 113 car. Maar voor de resterende 117 car. had Jos meer dan het dubbele aantal beurten nodig en dat bracht de eindstand op 230 car. in 29 beurten terwijl Gerard 4 puntjes te kort kwam.

Tot slot werd de joker in gezet voor de door griep gevelde Jo Roest. Ep Visser die op de andere tafel had laten zien dat hij dat klusje wel aankon mocht het net als vorige keer weer opnemen tegen Jan Maas.

En klaarde Ep het klusje vorige keer in 28 beurten, deze keer was Ep na

25 pogingen aan zijn 85 te maken car, terwijl Jan er 12 te kort kwam. Eindstand 39 punten voor Dubac tegen 25 punten voor De Brug.

Volgende week dinsdag mag Poedelvrees op herhaling  tegen Dubac 2