Dubac 3 haalt ook tegen Geldrop1 flink uit!

Dubac 3 heeft ook tegen Geldrop1 weer flink aan het puntentotaal gewerkt. Voor de afwisseling mocht Kees Castelijns als derde man spelen tegen Jan van der Steen. En dat werd deze keer geen al te groot succes. Na zeven beurten stond er met 16 om 6 nog maar weinig op de teller. Kees kon maar geen fatsoenlijke serie gemaakt krijgen, en dat lukte Jan in beurt 15 wel. Hij speelde op een degelijke manier 21 caramboles bij elkaar, en maakte daarmee het verschil om uiteindelijk in 24 beurten te winnen. En Kees kwam niet verder dan 134 caramboles.

Tweede partij tussen Bas Vugts en Berco Bruisten begon ongeveer op de zelfde manier. na tien pogingen was de stand 59 tegen 20. Als je Bas ziet spelen, dan zie je dat het bij hem maar aan een ding ontbreekt.. Ritme! Bas heeft een prachtige biljartstijl, maar gaat soms om onverklaarbare reden af. En zo kabbelde de partij rustig verder, tot na 20 beurten met een tussenstand van 95 tegen 41 maar eens van teller werd gewisseld. En een beurt later was de partij uit! Bas speelde met een mooi gespeelde serie langs het bandje zijn 75 caramboles bij elkaar. En Berco moest het met 45 caramboles doen.

Toen was het de beurt aan Adri Dijkmans om Harry Vogels partij te bieden. En Adri zat vanaf de eerste beurt goed in de partij. Hij opende met een goed gespeelde serie van 53 en daarna nog een van 43. En zo stond het na 7 beurten al 114 tegen 9!! want Harry gaf niet thuis deze avond. Adri had hier geen boodschap aan, en speelde rustig verder. Tot de tiende beurt! Vanaf toen waren er twee die het niet meer voor elkaar kregen om langer dan een paar puntjes aan de tafel te blijven. Harry maakte in de volgende zeven beurten er nog 14 puntjes bij. En Adri eindigde toch nog met een mooie serie van 25 ,waardoor hij eindigde met een prima gemiddelde van 13,75. Eindstand 32 tegen 17.Volgende week Vrijdag gaan we op bezoek bij ’t Vrijthof in Oirschot.