Dubac 3 doet goede zaken tegen Den Babbel 1.

Dubac 3 heeft tegen het op papier sterke Den Babbel 1 zijn eerste thuiszege binnen. Maikel Dijkmans mocht aantreden tegen Gerrit v d Sanden.De eerste zeven beurten was de partij keurig in evenwicht, maar toen begon Maikel het tempo op te voeren.Gerrit kon steeds moeilijker bij blijven, en toen Maikel een mooie serie van 28 produceerde was de partij in de pocket.90 om 37 in 19 beurten, 15 punten als beloning.

Vervolgens was het de beurt aan de oude kadermaatjes Kees Castelijns tegen Ad van Mol.En dit leek voor Kees een ware afstraffing te worden.Na 12 beurten was er al een gat van 24 tegen 123 in het voordeel van Ad. Maar nu werd Kees sterker en stokte de productie bij Ad. En zonder echt hoogstaand spel wist Kees zijn achterstand geheel ongedaan te maken. En in de 21 beurt bereikte hij zelfs met een serie van 48 als eerste de eindstreep. Maar omdat Ad met 6 car, ook de finish bereikte was er een terechte puntendeling.

Tot slot was er de klapper van de avond. Adrie Dijkmans tegen Luc Madiau! Adrie begon geheel tegen zijn gewoonte in met twee missers,maar Luc wist hier niet van te profiteren.Na nog een paar gezapige beurtjes zette Adrie de turbo er op. En voor Luc bleef er niet meer over dan net als vele anderen te genieten van (ik zal niet zeggen perfect) kaderspel,kunststoten driebanders en alles wat biljarten mooi maakt. Met series van 93-84 en tot slot 16 omdat hij toen moest stoppen om dat hij zijn aantal bereikt had. Gelukkig kon Luc met een serie van 64 echt kader op het lijntje nog wel even laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Al met al een mooie overwinning voor Dubac met 41 tegen 19 Volgende afspraak 14 september Dubac 1 tegen Dubac 3