Dubac C1 team 2 maakt valse start

Het nieuw gevormde team 2 van Dubac is er niet in geslaagd hun eerste wedstrijd in een overwinning om te zetten. Jos Bierens, Wim van Pelt en Jo Roest waren niet opgewassen tegen de bezoekers van Vrijthof libre uit Oirschot Henk v.d. Leeden, Jan v.d. Biggelaar en Ronny v.d. Sanden.

Jo moest tegen Ronny diep in het stof bijten. In 25!!! beurten wist hij slechts 74 punten te verzamelen. Ronny wist toch nog 90 punten te scoren en daardoor de overwinning voor zich op te eisen. Een gemiddelde voor Jo van 2,96 goed voor 6 punten.

Wim  had zich zijn eerste wedstrijd voor het Dubac team anders voorgesteld. Ook hij kon “geen bal raken”. Langzaam zag hij Jan afstand nemen om in de 19e beurt de strijdbijl te moeten begraven. Een gemiddelde van 3,42. Goed voor 5 punten.

Alle hoop was nu gevestigd op Jos, die dit jaar weer het kaderspel gaat spelen. Jos startte goed en nam na 8 beurten een voorsprong van 89,  tegen 22 voor Henk die echter in het libre onvoorspelbaar is. Dat bleek ook nu weer. Met 148 punten in 4 beurten liet hij Jos kansloos op zijn stoel. Het gemiddelde van Jos leverde hem toch nog de extra bonuspunten op. Een gemiddelde van 9,72. Goed voor 9 punten.

Einduitslag

Dubac2  20   Vrijthof libre 42

De eerstvolgende wedstrijd is tegen DUBAC 1 op 5 september in de Smis