Dubac 1 te sterk voor D’n Babbel 2

Dubac 1 heeft zich tegen D’n Babbel 2 goed hersteld van de oor wassing vorige week in Mierlo.
Kees Castelijns kreeg als eerste de kans op revanche tegen Jan Schennink. Het lukte hem niet om een grote serie te produceren. Maar met series van 28-15-36-36-44 en 26 kan je een partij ook snel naar je hand zetten. Jan deed zijn uiterste best maar het was niet zijn dag, waardoor hij genoegen moest nemen met 38 car, in 11 beurten. 15 punten voor Kees en 3 voor Jan.

Vervolgens mochten Piet van Dooren en Luc Mandiau het uit gaan vechten. Maar het is geen moment een gevecht geworden.
Piet speelde een van zijn beste partij van het seizoen, en dan is het voor iedereen genieten. (behalve voor Luc) Piet starte met 80-7-44 en 60 en daar kon Luc maar 22 car, tegenover zetten. En omdat Piet deze keer niet stil viel was het na 9 beurten handen schudden en de stand op maken.15 punten voor Piet en 2 voor Luc.
Dit bracht een tussenstand van 30 tegen 5 op het bord.

Dus in de laatste partij was er voor Gerrit v d Sande werk aan de winkel. Vooral ook omdat hij tegen Ep Visser moest aantreden die de laatste weken veel punten verzameld. Ep begon met 11 car, maar Gerrit antwoorde gelijk met 13.
En zo bleef dat 18 beurten mooi gelijk op gaan met een tussen stand van 53 tegen 51.Maar dat was het laatste wapenfeit van Ep want Gerrit maakte met 19 en 21 een einde aan de partij.5punten voor Ep en 15 voor de sterk spelende Gerrit.
Eindstand 35 punten voor Dubac en 20 punten voor D’n Babbel.
Volgende week Maandag krijgt D’n Babbel 1 de kans om revanche te nemen.