Dubac 1 krijgt biljart les in Mierlo !

Dubac 1 is in Mierlo keihard met beide beentjes op de grond gezet. Was er vorige week nog een hosanna stemming nu mogen ze weer gewoon in de achtervolging voor een top rangschikking.
En de avond leek zo mooi te beginnen met een Ep Visser die zeer sterk opende tegen Petry Leenen die hier geen antwoord op had. Ep stond na 15 beurten op een riante voorsprong met 83 car, Maar, toen gebeurde er wat dat de rest van de avond niet meer goed zou komen. Ep maakte in de volgende 9 pogingen nog 6 puntjes, terwijl Petry helemaal opbloeide en de partij alsnog winnend afsloot. Ep verdiende nog wel 9 punten voor het sterke begin.
Vervolgens mocht Bas Vuchts zijn goede optreden van vorige week een vervolg geven. Maar Bas kwam er tegen Henk Rosmulder geen moment aan te pas. Net mis, Dan weer na een goede verzamel stoot vast liggen (dus weer opzetten) en verder alles net niet. En bij Henk verliep het zoals je dat zo graag ziet. En dan kom je al snel op een 145 tegen 71 overwinning voor Henk in 15 beurten, waardoor Bas maar 3 puntjes bij mocht schrijven.
Tot slot mocht Kees Castelijns het opnemen tegen Jan Noten. En wat bij iedereen wel bekent is Jan Noten is ONBEREKENBAAR !Jan opende met een car, van de opstoot, twee car, in beurt twee, twee missers en !!! 202 in beurt vijf. Dat is Jan Noten Anno 2016. Gelukkig kon Kees in de na beurt nog een serietje produceren waardoor hij met 51 car, nog net voldeed aan zijn gemiddelde. 5 punten voor de moeite.
Eindstand 45 voor Mierlo en 17 voor Dubac 1
Volgende week Dinsdag nieuwe kansen tegen Den Babbel 2 uit Wintelre.