Goede overwinning Dubac 1

De ontmoeting met De Ster was van een goed niveau , 5 van de 6 spelers behaalden hun bonus ; Dubac 1 trok net aan het langste eind.

Theo Verwimp ( 80 )  boekte in een constante partij een mooie zege op Cees van Loon ( 140 ) . Theo die zijn moyenne flink heeft aangescherpt tot 3,02 moy. was in 25 beurten uit en pikte zo ook nog de bonus mee.

Ep Visser had in Albert Sol een tegenstander van formaat, Albert heeft de laatste jaren behoorlijk progressie gemaakt , en speelt ook met d”n Babbel mee in de kadercompetitie.

Ep speelde een goede wedstrijd en gaf goed partij, maar de 44 slotserie van Albert was ook Ep te machtig en na 13 beurten kon de keu weer in de koffer. Met 5,23 moy. scoorde Ep wel de bonus.

Dan Piet van Dooren tegen zijn oude kaderteammaat Bert Vermeulen. Bert die op eigen verzoek nog kader speelt, liet zien dat hij het nog steeds kan. Met 7,22 moy had ook Bert zijn bonus te pakken. De partijwinst ging naar Piet,  zonder topseries speelde Piet een regelmatige partij, jammer van dat ene beurtje teveel voor de bonus.

De eindstand was 36-35 voor Dubac 1, dat goed in de top blijf meedraaien.

Volgende wedstrijd is op 27 oktober in Oirschot tegen “t Vrijthof