Dubac 3 heeft van Poedelvrees niets te vrezen

Dubac 3 heeft tegen Poedelvrees flink uitgehaald. Maikel opende tegen Ad van Riet. Hij had een beurt of zeven nodig om het goede gevoel te krijgen. Maar vanaf dat moment liep hij moeiteloos weg van een Ad v Riet die niet echt in de partij kwam. En na 16 beurten (de beste seizoen prestatie) mocht Maikel de felicitaties in ontvangst nemen.

Toen was het de beurt aan Kees Castelijns tegen Henk Luitelaar. Ook dit leek een eenzijdige partij te gaan worden. Kees startte heel geconcentreerd en na 10 beurten stonden er al 153 car, op de teller, terwijl Henk net de 30 gepasseerd was. Maar bij Kees stokte het weer eens,  en Henk rook zijn kans. Na twintig beurten wist Kees toch de partij naar zich toe te trekken, en Henk strandde op 99 car, Tussenstand 27 om 14 voor Dubac.

Tot slot Adrie Dijkmans tegen de oude Vos Jos van Riet.Jos die deze avond een complement verdiende omdat hij zeer onopvallend aanwezig was. Adrie scoorde er lustig op los en had heel de partij een royale marge om zijn bonus weer eens binnen te halen.Maar toen het er op aan kwam, moest hij toch nog een lastige car, uit de keu toveren om net voor de meet zijn laatste car, binnen te halen. Jos strande op 78 car, Eindstand 42 tegen 20 voor Dubac 3

Volgende week Woensdag gaan we op bezoek bij De Ster in Hoogeloon.