Winst voor Dubac2 tegen Mierlo

Evenals in de “heen”wedstrijd heeft Dubac2 39 punten behaald tegen Mierlo. Was het in Mierlo nog Jan Noten die een winstpartij kon laten noteren, nu was die eer weggelegd voor Henk Rosmulder. Jan kon hier niet zo zeer mee zitten zei hij: “Want het was al de tweede keer deze week dat hij meer kilometers had moeten rijden dan dat hij caramboles had gemaakt”.Voor hem was het dus ook geen verrassing dat hij Jos op geen enkele manier partij kon geven. Jos scoorde er lustig op los zonder uitschieters. Die uitschieter had Jan wel. 5(vijf) caramboles was zijn hoogste score in een wedstrijd die geen enkel moment een wedstrijd was. Jos was gewoon veel te sterk. Hij stoomde dan ook in 12 beurten naar de finish. Jan moest genoegen nemen met 25 caramboles en het daarbij behorende ene punt.

Jos 205  Jan 25  Een gemiddelde van 17,08. Goed voor 15 punten.

Jo moest het opnemen tegen de sympathieke en altijd goedgeluimde Jack Gardeniers. Door zijn ziekte is Jack geen schim meer van zijn verleden status. Een gemiddelde van 1,39 zegt dan ook totaal niets over de capaciteiten van Jack. Jo kon echter nauwelijks gebruik maken van de goede aanvangsstoten die hij kreeg voorgelegd. Een slap armpje van het vele sloopwerk thuis zal hieraan wel een beetje debet zijn geweest. Maar 28 beurten is toch wel teveel van het goede.

Jo 110. Jack 39. Een gemiddelde van 3,93 . Goed voor 12 punten.

Adri trof in Henk Rosmulder een taaie tegenstander. Aanvankelijk leek Adri, door series van 45 en 25, op een snelle overwinning af te stevenen, maar ook Henk liet zich behoorlijk, gelden en bleef in het spoor. In de 17e beurt leek Adri de beslissende slag te slaan maar strandde op 6 punten van de meet. Henk greep dit buitenkansje aan en liet Adri niet meer terug aan de tafel komen.

Adri 224. Henk 140. Een gemiddelde van 13,17. Goed voor 12 puntten

Einduitslag:

Dubac2  39 – Mierlo  21

Volgende week dinsdag gaan we onze vrienden van “de Brug”met een bezoekje verblijden.