Dubac1 loopt flink averij op tegen EMM

Dubac1 heeft het tegen EMM op alle fronten moeten afleggen.

Ep mocht het opnemen tegen Gerrit v d Sanden en dat was op zijn zachtst gezegd geen goeie pot. Beiden konden geen serie geproduceerd krijgen en omdat om te winnen een persoon de finish moet halen duurde deze partij 31 beurten, met Gerrit als winnaar.7 puntjes voor de moeite voor Ep.

Als tweede mochten Kees en Jan Schennink het gaan uitvechten. En ook deze week speelde Kees een zeer matige partij. Kees loopt al weken naar zijn vorm te zoeken, en tot op heden is hij daar nog niet in geslaagd. Jan daarentegen speelde op de hem bekende manier, en dat is een manier waarmee hij het iedereen behoorlijk moeilijk kan maken, en na 19 beurten had hij zijn 95 car verzameld terwijl Kees op 11 car, bleef steken. Goed voor 9 puntjes.

Tot slot Piet tegen zijn kadermaat Ad v Mol. En dat is gezien Ad zijn serie-capaciteiten een zeer lastige opgave. Maar Piet ging er wel voor! En ondanks dat hij geen grote series maakte, bleef hij goed bij Ad in het spoor. In de 9e beurt leek Ad dan toch een einde te maken aan de ongelijke strijd. Maar terwijl hij de ballen in perfecte positie had stokte de teller op 6 puntjes van de meet. Piet rook zijn kans maar met 43 car strandde ook hij op 8 car, waarna Ad het karwei vakkundig afmaakte. Eindstand 28 voor Dubac en 42 voor EMM.

Volgende week Woensdag gaan we op bezoek in Mierlo.