Vriendschappelijk maar wel maximale score !

Om de vorm vast te houden werd er op donderdagavond een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen de kaderteams van Bouwcenter van Hoppe en VIOS / van Esch Biljarts uit Helmond. De laatste tijd presteert het kaderteam uit Duizel goed in de competitie en dat moesten de spelers van VIOS ook ervaren. Na vijf partijen was de eindstand 10 – 0.
Kees Castelijns speelde twee partijen, eerst werd Harrie Vogels verslagen in 8 beurten met een hoogste serie van 50 caramboles. Daarna moest Leendenaar Jan Noten het onderspit delven in 12 beurten. In deze partij was de hoogste serie 28 en het gemiddelde 9,16, terwijl in de eerste partij een gemiddelde werd behaald van 13,75.
Met een gemiddelde van 8,57 won Leo Kanters in 14 beurten van Harrie Vogels. In de 13de beurt scoorde Leo zijn hoogste serie van 40 caramboles.
Johan Martens had in zijn partij tegen Henk Rosmulder 3 beurten minder nodig om zijn 150 caramboles te maken. Johan won met een gemiddelde van 13,63 en een hoogste serie van 44 caramboles.
In de laatste partij waren de ogen vooral gericht op de goed presterende Roland Deelen. In de kadercompetitie verhoogt naar 290 caramboles in de spelsoort 57/2, echter Piet van Dooren bleek toch de winst naar zich toe te trekken. Piet scoorde in 7 beurten een gemiddelde van 22,85 en een hoogste slotserie van 52 caramboles.