Met overwinning het jaar uitluiden.

De kadristen van Bouwcenter van Hoppe hadden in de decembermaand nog een cadeau voor de spelers van De Hazelaar 2 in de vorm van een 0 – 8 nederlaag.
Door de afwezigheid van Piet van Dooren, Leo Kanters en de niet beschikbare Adri Dijkmans vertrok het op papier gehavende drietal richting Rosmalen. Maar net zoals in het voetbal blijkt in de biljartsport het ondertal ook extra krachten los te maken.
Kees Castelijns was nu genoodzaakt om twee partijen te spelen maar dat is aan Kees wel toevertrouwd. In de eerste partij werd eerst Carlo van der Doelen op een nederlaag getrakteerd, 130 – 100 in 19 beurten, waarna ook Theo Korsten zijn nederlaag moest accepteren. Deze partij won Kees in 15 beurten met een gemiddelde van 7,33. Kees realiseerde een hoogste serie van 31 en 25 caramboles.
Alle extra trainingsuren geven Jos Bierens duidelijk meer gevoel en vertrouwen. Na het missen van de opstoot snelde Jos in de volgende 5 beurten naar de finish. Een mooie 120 – 84 overwinning met een gemiddelde van 20,00 en een hoogste serie van 40 caramboles.
Na deze partij bleef de biljarttafel de spelers uit Duizel goed gezind, ook Johan Martens won, dankzij een serie van 89 caramboles, ook zijn partij in 6 beurten. Hier was het gemiddelde 25,00.
Eindstand: De Hazelaar 2 – Bouwcenter van Hoppe 0 – 8
Op maandag 8 januari 2018 wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen het team van Het Wapen van Liempde / Regiobank uit Liempde.