Voortgang Dre Huijbers toernooi 2014

Voortgang Dre Huijbers toernooi 2014.

 

Op de libre-tafel moest Jo het opnemen tegen Teun. Voorwaar geen eenvoudige opgave. Beide spelers kwamen niet aan biljarten toe en zo kon het gebeuren dat na 31 beurten pas de eindstreep werd bereikt. Teun was de gelukkige.

Wim van Pelt verging het tegen Henk Grotenheus al niet veel beter. Het duurde tot de 30ste beurt vooraleer hij een serietje van boven de tien kon maken. Het bleek niet genoeg voor de overwinning want Henk had in deze beurt al aangetikt.

Ep Visser tegen Harrie van Kessel leek een simpele overwinning te worden voor Ep. Met series van 12 en 25 stond hij na 15 beurten op 75 punten. 15 van de meet.Het duurde echter nog 11 beurten om de resterende 15 punten te scoren. Harrie bleef met zijn driebandenspel op 14 punten van streep steken.

De tweede partij van Jo tegen oud bokaalwinnaar Wen leek een kopie te worden van zijn eerste. 45 punten tegen 20  in 13 beurten. Gelukkig voor Jo  keerde het tij tijdig.Met 23,15, en 27 wist hij de winst naar zich toe te trekken. Wen kon op zijn stoel enkel toekijken en met 26 punten genoegen nemen.

Op de kader-tafel werd uit een ander vaatje getapt, al leek het hier na de eerste partij van Piet tegen Johan nog niet op. Een gelijkopgaande strijd met een stand van 107 tegen 108 na 16 beurten, leverde uiteindelijk na 19 beurten de winst op voor Johan. De gemiddeldes waren echter niet om over naar huis te schrijven.

Wil Corstiaans wilde in zijn partij tegen Kees Castelijns de verliespartijen van vorige week doen vergeten, en startte met 134 punten in 4 beurten. Kees liet zich ook niet onbetuigd en wist hier 47 punten tegenover te stellen. Van de vijf opeenvolgende missers van Wil kon Kees geen gebruik maken en scoorde zelf ook maar 4 punten. In de volgende 4 beurten wist Wil de resterende punten te scoren en de eerste overwinning te boeken. Kees teleurgesteld met 72 punten achterlatend.

Jos Bierens bleef in zijn partij tegen Adri Dijkmans aan de goede kant van de score door in slechts 9 beurten aan zijn limiet te voldoen. Niet een nul-score leverde hem een gemiddelde van 12,22. Adri moest met 82 punten genoegen nemen.

Om wat tijd in te lopen werd voor de vierde kaderpartij uitgeweken naar tafel 3. Wil (jawel hij speelde vandaag weer twee maal) vakantie, vakantie, vakantie, speelde  hier tegen zijn wandelmaatje Bert. In 9 beurten leek Bert de overwinning op zak te hebben maar Wil dacht hier anders over, en scoorde in 3 beurten 130 punten. Gelukkig voor Bert wist hij in 2 beurten toch nog de overwinning veilig te stellen. Bert 130 Wil 176.

Donderdag 1 mei 19.00 uur de volgende wedstrijden.

Tot dan