Slechte beurt voor Dubac 3

Dubac 3 heeft het tegen nieuwkomer Bellevue lelijk laten afweten.Maikel Dijkmans opende tegen Johan Slenders.De opening was duidelijk voor Johan. Na tien beurten had Johan al 54 punten op de teller staan, terwijl Maikel pas tot 13 car, was gekomen. Maar beetje bij beetje kroop Maikel toch weer richting zijn opponent .om uiteindelijk toch op 12 car, te stranden. 78 tegen 90. Goed voor 8 punten.

Vervolgens mochten het de twee Castelijnen gaan uit vechten(René Broers is cafe houder) Kees die zijn laatste twee partijen keurig in 13 beurten had uitgespeeld, kwam er deze keer niet aan te pas.René scoorde er lustig op los. En Kees wist hem ook nog wel bij te houden. Maar als je er 110 meer moet maken, wordt er toch meer van je verlangd.Na 17 beurten was René aan de meet, en strande Kees op 118, waardoor er niet meer dan 5 puntjes mochten worden bij geschreven.

Ook voor Adrie werd het een moeilijk verhaal. Hij moest aantreden Tegen Jan de Laat die meteen het goede gevoel had en sterk van start ging. Bij Adrie lukte er niets deze avond, en dan zijn 250 car, erg veel punten.Maar Jan viel stil, en Adrie kreeg toch weer het goede gevoel met als hoogtepunt een prachtige serie van 79 car, En toen hij daarna nog eens 33 car, aan zijn totaal toe voegde leek de winst  voor het oprapen.Maar een simpel trekstootje wat mis ging, gaf Jan weer de kans .En die benutte hij keurig, waardoor ook de derde partij in verlies eindigde. Eindstand 22 tegen 39 in het voordeel van de Bellevue Boys.

Volgende afspraak is 4 okt, tegen Rond 50 uit Veldhoven.