Seizoen gaat als een nachtkaars uit voor Dubac 1.

Het seizoen zit erop en de laatste wedstrijd werd gisteren gespeeld, d’n Babbel op bezoek is altijd goed. Theo werd vervangen door Jacques. Jacques startte zijn partij tegen Cees van Loon en het werd niet zijn beste partij van het seizoen. Het ging stroef voor beiden en omdat Jacques toch regelmatig wat scoorde werd hij uiteindelijk de terechte winnaar. Bedankt Jacques, voor de vele invalbeurten!
Bart speelde zijn partij tegen Albert Sol, dat werd voor hem vooral kijken. Albert speelde de partij in 7 beurten uit met prima series van 80 en in de 40. Het leed was snel geleden. 160 tegen 12 in 7 beurten. Voor Albert een mooi slot van het seizoen.
Piet nam het op tegen Hein en dat was aanvankelijk een gelijkopgaande strijd maar uiteindelijk maakt Hein het verschil met een serie van 34, hij bleef daarna regelmatig scoren en Piet viel compleet stil. Toch speelde Piet nog een mooie reeks van 60 punten op de manier zoals kader bedoeld is, magnifiek op de lijn. Hein nam wel terecht de overwinning mee naar Wintelre.
Het zit erop. Volgend jaar hopelijk een beter jaar.