Kampioen C1 team 2 sluit seizoen af met verlies

Dubac C1 team2 heeft het merkwaardig seizoen (dan weer wel mondkapje, dan weer niet, dan weer wel spelen, dan weer niet  maar dan toch weer  wel) met een verliespartij afgesloten.  De tegenstanders van vandaag Bellevue uit Budel hadden onderweg ruimschoots de tijd gehad om de tactiek te bespreken. Door wegomleggingen was het voor de heren meer een Kempenroute dan een rechtstreekse Budel-Duizel. Je moet de weg ook maar weten!!!

Paul liet in de openingspartij zien aan een goed seizoen bezig te zijn. Tegen Hans-Jürgen liet hij er geen twijfel over bestaan wie vandaag de beste was. Regelmatig scorend liep hij bij zijn opponent weg. Een gemiddelde van bijna 7 tot in beurt 13. Jammer dat het nog 6 beurten duurde om de laatste 6 punten te maken. 2 punten was de beloning, en voor volgend jaar…een interval hoger.

Voor Jo zit die intervalverhoging er niet in. De eerste 10 beurten tegen René verliepen desastreus. slechts 18 punten op het scorebord. Omdat René ook niet zijn beste partij van het jaar speelde kon Jo stilaan terugkrabbelen, en kreeg in beurt 25 de kans om de partij te beslissen. Door een domme bal op 5 punten van het einde kwam hij in een onmaakbare positie waarna René de laatste 2 punten  binnensnoepte.

Jos (170K) ging de competitieafsluiter aan tegen Johan Slenders (100L). Die was de vorige nederlaag tegen Jos nog niet vergeten en zette meteen druk. 2 tegen 30 na 3 beurten. Met een beetje sprokkelwerk kwam Jos enigszins terug in de wedstrijd, maar virtueel bleef Johan steeds aan de goede kant van de score. Na 18 beurten werd de vlag gestreken met een mooie zege voor Johan, en kon de terugweg naar Budel (hopelijk nu niet over Hoogeloon en Casteren) weer worden gezocht.

Eindstand Dubac1- Bellevue  2-5

 

Op naar de teamfinale