Remise voor Dubac 2

Dubac 2 heeft in en tegen Mierlo een gelijkspel gescoord. Jo kon tegen Jack Gardeniers geen enkel moment imponeren (en dat is nog zacht uitgedrukt), en moest lijdzaam toezien hoe de steeds sympathieke Jack in 43!!!! beurten met de zege aan de haal ging. Jo ontluisterend op zijn stoel achterlatend, na een bitter gevecht tegen zichzelf en het onberekenbare materiaal. Jack 75. Jo 122. Een gemiddelde van 2,83!!! Goed voor 9 punten.

Jos kreeg ook geen vat op de tafel maar kon met kleine serietjes Jan Noten redelijk voor blijven, maar steeds in de beslissende stoot werkte de tafel niet mee  en kon hij weer gaan zitten. Een stand van 117 tegen 191 in beurt 15 beloofde nog veel goeds, doch toen Jan eindelijk een keer zijn favoriete spelletje kon gaan spelen was het in de 16e beurt met een serie van 73 over en uit voor Jos. Jan 190. Jos 198. Een gemiddelde van 12,37. Goed voor 11 punten.

Wat jo en Jos niet gelukt was, lukte ook Adri  niet. Geen vat op de tafel. Het “werkbiljart” speelde zijn gevoelig kaderspel aardig parten, en tegenstander Jos Verberne deelde in de malaise. Evenals Jos, met serietjes van voor in de dertig, kon Adri een voorsprong opbouwen tegen een soms moedeloze Jos die na 17 beurten de handdoek wierp en Adri 8 beurten later de finish zag bereiken. Jos 119. Adri 255. Een gemiddelde van 10,2 Goed voor 12 punten.

Einduitslag

Mierlo 32.  Dubac2   32

Volgende wedstrijd a.s. dinsdag in de thuishaven tegen den Babbel 2