Piet van Dooren uitblinker tegen Belle Vue

Met 27.77 moyenne zette Piet van Dooren een dijk van een partij neer, maar hekkensluiter Belle Vue bracht koploper Dubac 1 wel zijn eerste nederlaag toe.

Omdat Ep visser ook nog met Dubac 2 moest spelen opende hij de match. Zijn tegenstander Johan Slenders begon meteen goed . Maar Ep bleef er kalm onder en met 19, en 18 voor Ep was de partij na 14 beurten weer in evenwicht. Echter het eindschot was weer voor Johan die in 22 beurten wist te winnen; 81-100.

Dan Piet  ( 250 K3 ) tegen Jan de Laat ( 130 L), van begin af aan is het smullen geblazen van het spel van Piet. Piet heeft de ballen deze avond  aan “een touwtje”. Met in de 3e beurt een topserie van 127!

Het is dat Jan nog enkele knuddeballen teruglegde anders had Piet het al eerder uit gehad, en zo kon Jan zijn bonus nog scoren met de “trosjes” die hij van Piet kreeg. Piet wint in 9 beurten  ; 250-57, en een 27-22 tussenstand.

Tenslotte Theo Verwimp – Hans Jurgen Gutensohn, beide spelers staan genoteerd voor 80 car. Het verhaal van deze partij is vlug verteld; Hans-Jurgen speelt zijn beste partij van het seizoen, en wat Theo ook probeert , het is zo’n avond  dat het allemaal net mis is. Na 17 beurten wint Hans-Jurgen verdiend; 40-80, en  ook de eindzege is voor de Bulanders; 32-37.

Dubac 1 mag nog een weekje genieten van de koppositie, maar zal de volgende wedstrijd uit tegen BV Geldrop 1,  als team wel iets meer moeten moeten brengen.

grt Hans Wintermans