Dubac 3 weinig kans tegen D’n Babbel 1

Afgelopen dinsdag ging Dubac vol goede moed van start tegen d’n Babbel 1. De uitslag van vorige week, 45 punten lag nog vers in het geheugen. Het zou anders lopen. Bart startte zijn partij tegen Jan Tegenbosch niet goed, te veel fouten op belangrijke momenten en maar een redelijke serie (48) en dat is niet genoeg tegen Jan die wederom goed speelde. Het lukte Bart niet meer om de partij te kantelen en Jan speelde prima, won verdiend 90 tegen 128 in 18 beurten.

 

De tweede partij was die van Cees Castelijns tegen Harrie Klessens en dat leverde aanvankelijk ook geen goed gevoel op. Harrie nam een voorsprong van 43 tegen 24 in de 7e beurt en Cees had toen al vaak gemist. Het veranderde in 8e beurt; Cees pakte erg flink uit met een serie van 156!!!, en speelde de partij perfect uit. Prima serie en al de tweede van boven de 100 in deze nog prille competitie. Harrie speelde overigens een erg goede laatste beurt, kwam nog tot een serie van 33 (miste de laatste carambole overigens maar net) en een gemiddelde van 9.5! De tussenstand beloofde nog alle kansen voor Dubac.

 

In de laatste partij tussen Adri en Luc was het vooral werken om de punten. Nogal wat missers in het begin van de partij en wisselende voorsprongen voor beide spelers. Na de 8e beurt (Adri 82 en Luc 93)  kreeg Luc meer grip op de wedstrijd, speelde degelijker, zonder direct hele grote series te maken, naar het einde van de partij. Adri kwam tot 161, Luc 220 in 16 beurten.

 

Al met al een goede biljartavond voor d’n Babbel met een verdiende overwinning van 38 tegen 28.

Volgende week woensdag wordt er gespeeld tegen Bellevue 1

 

Groeten, Bart Konings