Ook Poedelvrees kan Dubac 3 niet stoppen !

Ook tegen het Vessemse Poedelvrees heeft Dubac 3 een positieve score overgehouden. Maar dat ging niet zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden.Maikel Dijkmans die moest aantreden tegen Ad van Riet, liep de hele partij een punt of 5 /10 achter Ad aan. Maar toen Ad de honderd passeerde stokte de productie. Steeds moeizamer werden de laatste puntjes bij elkaar gesprokkeld.Met als dieptepunt de laatste te maken carambole. Een relatief makkelijk trekstootje rolde tergend langzaam langs bal drie,waardoor er voor Maikel een lekkere aanvangsstoot bleef liggen. En hij benutte dit buitenkansje optimaal door zijn laatste 7 car, bijeen te spelen, en dit alles ook nog net binnen de bonus grens.

Kees Castelijns leek tegen Henk Luytelaar eens een keer een makkelijke overwinning te gaan boeken. Na 15 beurten stond er al een 150 tegen 60 op de teller.Maar ook hier kwam er een omslag in de partij,er kwamen nog 13 beurten bij waarin kees welgeteld nog 30 car, bijmaakte en Henk met zijn resterende 60 car, de wedstrijd winnend afsloot.

De partij tussen Jos van Riet en Adrie Dijkmans bracht niet de spanning die je normaal zou verwachten. Op de tafel van de toekomst (het koude laken) is het best lastig om goed bandenspel te produceren. En Jos deed ook niet veel moeite om het spel wat korter te krijgen.Toen Adrie de tafel wat beter onder controle kreeg waren de 20 beurten al gepasseerd. Maar na 26 beurten mocht Adrie wel 12 punten bij het totaal bijschrijven. Eindstand 26 tegen 36 in het voordeel van Dubac 3

Volgende week Dinsdag wordt er gespeeld tegen De Ster uit Hoogeloon.