Ook Groen Koffiehuis 2 levert Dubac1 veel punten op

Dubac1 is 2015 met een klinkende overwinning begonnen !

Ep moest aantreden tegen Willem v.d. Kerkhof (ik vrees ten onrechte in verband met gemiddelde) en Ep speelde een heerlijke partij omdat Willem telkens een goed te maken positie achter liet .En na 17 beurten en een serie van 23 had Ep zijn eerste bonus partij van 2015 binnen.

Vervolgens mocht Kees Castelijns het opnemen tegen Willy Klein(met een lager gemiddelde dan Willem).Kees speelde een behoorlijke opening waardoor de eerste 100 punten vrij snel op het bord stonden, maar toen stokte de partij en dat duurde naar later bleek een beurtje te veel. In de 17e beurt speelde Kees met een serie van 70 zijn partij uit en dat was nou net een beurt te laat voor zijn bonus.

Piet mocht het tenslotte op nemen tegen gelegenheidskopman Henk Peters (Berco Bruisten kon op zijn eigen feestje niet gemist worden). Piet speelde een sterke partij, maar kon niet voorkomen dat Henk de cadeautjes die Piet meestal achter laat wel wist te verzilveren en na 16 beurten had Henk zijn 85 punten binnen. Piet probeerde in zijn nabeurt de resterende 44 car. nog wel te maken maar strandde op 12 puntjes van de meet wat hem wel zijn bonus opleverde.

Eindstand 29 tegen 39 in het voordeel van Dubac1.

Aanstaande dinsdag komen onze Oirschotse vrienden van ‘t Vrijthof op bezoek.