Licht herstel voor Dubac 1

Dubac 1 heeft uit bij De Brug na drie nederlagen eindelijk weer een overwinning bij mogen schrijven. Eb mocht als eerste aan treden tegen de onberekenbare Gerard v Uden. Maar deze keer had Eb geen kind aan Gerard. Terwijl Gerard geen knikker kon raken liep het bij Eb weer uitstekend, hij scoorde er lustig op los met series van 10 en 12 en als uitschieter een serie van 26 waardoor hij na 17 beurten de felicitaties in ontvangst mocht nemen.Goed voor 15 punten.

Omdat Gerard weer dubbel moest spelen was het vervolgens de beurt aan Piet v Dooren en Johan Martens beide uitkomend voor het Van Hoppe kader team. Piet die de laatste weken moeite heeft met het slot van de partij, begon nu dramatisch aan de partij waardoor hij na tien beurten al op een kansloze achterstand leek testaan. Maar!! nu was het tweede gedeelte van Piet van grote klasse. En na 15 beurten was hij weer helemaal terug in de partij, maar op dat moment maakte Johan met een serie van 54 een einde aan de partij. Piet die strande op 187 mocht ondanks het verlies en de 6 punten die dit opleverde wel tevreden zijn op de manier waarop hij zich terug geknokt had.

Tot slot mocht Gerard v Uden het opnemen tegen Kees Castelijns. En weer stond Kees meer tegen zichzelf te vechten dan tegen de tegenstander. Maar na tien beurten speelde hij ze dan toch in de goede positie waarna hij een goed gespeelde serie van 88 car, maakte, om vervolgens weer gewoon terug te vallen in het maken van dezelfde fouten. Uiteindelijk maakte hij in de 19 beurt zijn winnende punt maar ook dit was weer een beurt te laat, waardoor hij 12 punten bij mocht schrijven. Eindstand 21 tegen 34 in het voordeel van Dubac.

Voor de meeste teams zit 2015 erop maar wij mogen  volgende week Woensdag een naar voren gehaalde wedstrijd gaan spelen tegen De Ster uit Hoogeloon.