Koude start voor Dubac 3 !

Ondanks de tropische omstandigheden was er voor Dubac drie een zacht uitgedrukt moeizame seizoen opening.Als excuus moet er wel vermeld worden dat alles weer nieuw was,de lakens en de ballen. Ondanks het mooie affiche tegen Den Babbel 2 was er niet een speler die voldeed aan de verwachtingen.Nieuwkomer in ons team Ep Visser mocht de aftrap verrichten tegen Jan Tegenbosch. En ondanks dat beiden zichtbaar wel hun uiterste best deden,duurde het 32 beurten voordat Jan de 90 caramboles verzameld had.En omdat Ep niet verder kwam dan 73 caramboles mocht hij zijn eerste 7 punten ophalen.

Kees Castelijns mocht het vervolgens opnemen tegen Harrie Klessens. Ook hier het zelfde verhaal,beiden probeerde er een goeie pot van te maken.Maar het was voor beiden  ver onder hun kunnen. Voor Harrie was er de overwinning nog als goedmakertje.   Kees kwam in 33 beurten niet verder dan 156 wat hem 8 punten opleverde.

Wat de hoofdpartij moest worden tussen Adri Dijkmans en Hein van den Hurk, was wel beter maar niet goed. Een hoogste serie van 33 voor Adri en 19 voor Hein  is gewoon niet genoeg. Maar Adri zorgde wel dat de avond niet helemaal in mineur eindigde. Na 23 beurten pakte hij de winst terwijl Hein er 46 tekort kwam.

Eindstand 27 tegen 32 in het voordeel van D’n Babbel. Volgende week Donderdag herkansing wederom tegen D,n Babbel 1