Kempisch: Winst en verlies voor Dubac 2.

Dubac 2 heeft de laatste weken een thuisnederlaag geleden tegen In den Hoek (4-7) en een kleine overwinning geboekt op bezoek bij ’t Heuveltje in de Weebosch (6-7).

Tegen de Zeelstse ploeg kwam Dubac 2 na 3 partijen al met 0-7 achter. Zowel Petro van Leeuwen, als Harold Hendrikx en Frans van der Heijden kwamen niet in de buurt van de winst. Kees Michielse hoefde zich niet overmatig in te spannen tegen Hosewol en won met 16-15. Ook Tom van Breda boekte nog een overwinning, ook al waren de 40 caramboles nu ook weer niet om over naar huis te schrijven.

Tegen ’t Heuveltje werden er eindelijk weer eens bonuspunten behaald. Kees Michielse wist te winnen zonder bonus, door van de Looij met 17-29 te kloppen. Harold Hendrikx was met 37 caramboles tegen J. Lathouwers aan Duizelse kant toch wel de uitblinker. Deze uitstekende prestatie leverde hem en Dubac 3 punten op. Ook Frans van der Heijden wist met 28 caramboles zijn bonuspunt te behalen. Omdat zijn tegenstander ook precies zijn caramboles behaalde kregen beide matadoren twee punten toebedeeld. De tegenstanders van Tom van Breda en Harm van de Ven wonnen wel, maar bleven onder hun opdracht, zodat de Dubackers met 6-7 aan de goede kant van de score wisten te blijven.