Kader: BouwCenter van Hoppe voegt twee overwinningen aan het totaal toe.

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft de afgelopen wedstrijden weer twee overwinningen geboekt en zodoende vier punten aan het totaal toegevoegd. Zowel tegen AMES/van Esch Biljarts/de Peel als tegen Biljartakademie Eindhoven werd in eigen huis een 5-3 overwinning geboekt.

Tegen van Esch Biljarts werd er voor de pauze een 3-1 voorsprong genomen. Jos Bierens behield zijn ongeslagen status door te remiseren met Harrie Vogels. Na 18 beurten was het 110-120 en dat leverde beide spelers een puntje op. Bert Vermeulen pakte opnieuw de volle buit door Jan van Oosterhout in slechts 10 beurten te kloppen. Vermeulen boekte een 120-85 overwinning. Na de thee en spa rood verloor Piet van Dooren van Noud Jansen (174-130 in 9 beurten), maar Adri Dijkmans zorgde voor de beslissende punten door in 13 beurten te winnen van Roland Deelen: 190-135.

Tegen Biljartakademie Eindhoven begon Jos Bierens weer met een overwinning. Tegen Jan Noten werd een degelijke 110-73 overwinning (in 11 beurten) geboekt. Bert Vermeulen kwam twee caramboles tekort tegen Sander Oostendorp (118-120), zodat de stand halverwege in evenwicht was. In de tweede sessie speelde Piet van Dooren in 9 beurten gelijk tegen Willem Wesseling (250-150) en Adri Dijkmans gaf van Hoppe weer de duw in de goede richting door Michel van Bommel in 10 beurten te verslaan.

BouwCenter van Hoppe speelt morgen (16 april) de laatste competitiewedstrijd tegen Halfweg in Venray. De Noord-Limburgers staan met twee punten voorsprong op van Hoppe op een tweede plaats achter het ongenaakbare team van BC Maarland. Bij winst kan van Hoppe nog naar de tweede plaats klimmen.