Kempisch: Een keer winst en een keer verlies voor Dubac 2.

Naast de competitie in de KNBB zijn ook onze leden van de Kempische Bond al weer in actie gekomen. Dubac 2 speelde inmiddels al twee wedstrijden, waarbij het resultaat wisselend was.

Tegen Poedelvrees uit Vessem kwam de ploeg van teamleider Tom van Breda niet tot winst. De Duizelse punten werden verzorgd door een wel heel sterke Frans van der Heijden en Harold Hendrikx. Van der Heijden klopte Schellekens met 43-31 en Harold Hendrikx won van Theo Rombouts. De partij einigde in 32-32, maar Rombouts diende 12 caramboles meer te scoren. De overige drie Dubackers kwamen niet tot winst. Tom van Breda (22), Charles Krijger (20) en nieuweling Harm vd Ven (15) bleven te ver verwijderd van hun aantal, waardoor er een 6-8 eindstand op het bord kwam in de Smis.

De tweede wedstrijd, dit keer tegen de Ster 2, werd met overduidelijke cijfers gewonnen. Voor Dubac verloor alleen Charles Krijger, want zijn 14 caramboles waren natuurlijk niet voldoende om tegen D. Waterschoot punten te halen. Tom van Breda won van R. Peters met 23-45, Frans van der Heijden had geen kind aan D. Smets (5-30), Harold Hendrikx was de baas over K. Vromans, 10-20 en ook Kees Michielse was o.a. door een serie van 10 te sterk voor Hein Ansems: 13-21. Dubac 2 won door deze cijfers in Hoogeloon met 2-9.