Kempisch: Dubac 2 eindigt als zevende.

Dubac 2 heeft in de competitie van de Kempische Bond het seizoen afgesloten met een nederlaag bij kampioen bc Hapert 2. De onaantastbare kampioen (30 punten voorsprong) won in eigen huis met 8-6, waardoor Dubac uiteindelijk genoegen moest nemen met een zevende plaats in de eindrangschikking.

In de laatste drie wedstrijden wist Dubac 2 eenmaal te winnen. De uitwedstrijd tegen Poedelvrees werd met 2-8 gewonnen. Alleen Frans van der Heijden kon deze wedstrijd niet voor punten zorgen. Wen Volf, Kees Michielse, Harold Hendriks en Harm van de Ven wonnen allemaal zonder bonus.

Tegen Nooit Volleerd waren de cijfers omgedraaid. De mannen uit Bergeijk wonnen vier van de vijf partijen. Bij Dubac kon Wen Volf alleen juichen. Hij maakte 48 caramboles en werd daarvoor beloond met 2 punten.

In Hapert eindigde de competitiesluiting zoals gezegd met 8-6 in het voordeel van bc Hapert. Een zeer gezellige avond met “tussentijdse optredens” leverde voor Dubac een bonuspunt op voor Frans van der Heijden en Kees Michielse, terwijl Harold Hendriks en schoonzoon Harm van de Ven beiden een gewone overwinning boekten.