Kaderteam BouwCenter van Hoppe kampioen.

kaderteam BouwCenter van Hoppe 2013

Kaderteam BouwCenter van Hoppe : vlnr Johan Martens, Adri Dijkmans, Bert Vermeulen en Piet van Dooren.

Het kaderteam BouwCenter van Hoppe is afgelopen week kampioen geworden in poule Limburg in de kadercompetitie van de KNBB.

De Duizelse kadristen gingen met een punt voorsprong richting Kessel om daar tegen de Maasoever het nog benodigde punt te behalen. Dit lukte echter niet. Voor de Duizelnaren wist alleen Bert Vermeulen maar te winnen. HIj klopte Sjeng Cuijpers in 11 beurten : 58-120. Johan Martens, die de laatste weken sterk speelde kon het tegen Wim Strik deze keer niet bolwerken : 120-103. Adri Dijkmans en Piet van Dooren kwamen ook niet tot winst. Jan Liebregts won in 6 beurten van van Dooren (130-95) en Adri Dijkmans moest zich na 7 beurten gewonnen geven tegen Wim Welten (180-98).

Omdat concurrent de Oase uit Sittard een dag later niet tot winst kon komen eindigde de Limburgers op gelijke hoogte met van Hoppe. Beide teams behaalde 28 matchpunten en ook bij de partijpunten was er geen verschil (101-75). De 86,44 % aan gemaakte caramboles van BouwCenter van Hoppe ten opzichte van de 81,56 % die de Oase achter de naam kregen, waren uiteindelijk doorslaggevend voor de titel.

Zowel het team van BouwCenter van Hoppe als dat van de Oase wisten zich al te plaatsen voor de halve finale in de kadercompetitie, terwijl bc Halfweg en regerend Nederlands Kampioen bc Maarland in een play-off gaan uitmaken wie zich als 3e uit deze poule voor één van de 6 halve finalepoules zal plaatsen. De halve finales worden gespeeld Hoogeveen, Oegstgeest, Puttershoek, Rumpt, Vollenhove en Welberg. De nationale finale wordt gespeeld in het Gelderse Doesburg.

Kijk hier voor de eindstand in de poule Limburg.

Naast de vaste spelers op de bovenstaande foto maakten ook de reserves Bas Vugts, Jos Bierens en Kees Castelijns deel uit van het kaderteam.

Het Bestuur en leden van bv Dubac feliciteren het kaderteam met het behaalde kampioenschap en wenst hen veel succes in de halve finale.