Kaderteam Bouwcenter van Hoppe toch in poule Zuid Nederland

 

 

De indelingen van de poules in de kadercompetitie voor het seizoen 2014-2015 zijn bekend geworden. Kaderteam Bouwcenter van Hoppe werd aanvankelijk ingedeeld in de poule Oost Nederland Zuid. In den lande waren er echter diverse opmerkingen met betrekking tot de indeling, zodat er nog eens kritisch gekeken werd naar de indelingen in de kadercompetitie. Dit had tot gevolg dat er een herindeling kwam waarbij de poule Oost-Nederland Zuid verdween en er een poule Midden Nederland Oost voor terug kwam. Omdat de afstanden voor ons kaderteam nu wel heel groot werden is er toch nog een plaatsje in de poule Zuid-Nederland vrij gekomen.

De poule Zuid-Nederland, waar Bouwcenter van Hoppe de laatste twee jaar het kampioenschap greep, bestaat nu uit 13 teams. Bouwcenter van Hoppe is in het eerste speelprogramma en meteen in de tweede helft een keertje vrij. De competitie begint derhalve met een uitwedstrijd in Venray op maandag 15 september.

In de poule krijgt Bouwcenter van Hoppe nu te maken met teams uit Eindhoven, Geldrop, Deurne, Venray (2x), Boxmeer, Tegelen, Kessel, Born, Sittard en tweemaal uit Eijsden.

 

Kijk hier voor de teams in de poule Zuid-Nederland.

Ook het wedstrijdschema is inmiddels bekend geworden.