Kaderteam BouwCenter van Hoppe grossiert in gelijke spelen.

 

 

vanhoppe

BouwCenter van Hoppe : Wil Corstiaans, Bert Vermeulen, Piet van Dooren en Johan Martens

Kaderteam BouwCenter van Hoppe heeft in de laatste wedstrijden driemaal gelijk gespeeld en éénmaal gewonnen.

Tegen BC Maarland/Arrows Dakservice, altijd een tegenstander van kaliber, werd een heel knappe 6-2 overwinning gehaald. Voo BouwCenter van Hoppe haalden Wil Corstiaans, Johan Martens en Bert Vermeulen de punten. Corstiaans klopte Frans Borgignons in 10 beurten (250-45), Johan Martens kende geen ontzag voor Ludy Keuten (140-13 in 8 beurten) en Bert Vermeulen was net iets eerder uit dan Maurice Sangen (210 car.). Vermeulen had na 11 beurten zijn 130 treffers, terwijl Sangen op 6 bleef steken, 204. Piet van Dooren kwam op zijn beurt zeven caramboles tekort tegen Peter Haanen : 203-260.

Hierna werd tegen koploper VOP-de Witte Hoeve gelijk gespeeld. In de Smis zag Wil Corstiaans kans om te winnen van de jeugdige Guido Kauffeld. Corstiaans, die als nieuwe speler inmiddels was aangepast naar 190 caramboles, won met 190-96 in 5 beurten gesteund door een mooie serie van 107. Ook Johan Martens was weer goed voor twee punten. Piet van Rengs kwam 26 caramboles tekort tegen de Heezenaar : 140-104. Voor Bert Vermeulen en Piet van Dooren was er geen succes weggelegd deze keer.

De Duizelse kadristen gingen in speelronde 9 op bezoek bij rode lantaarndrager Op de Klos uit Eijsden. Ook hier werd een gelijkspel overeen gekomen met de tegenstander. Voor Johan Martens was er dit keer geen succes weggelegd. Hij verloor met ruime marge van Stanis Wojcik : 110-60 in 7 beurten. Ook Piet van Dooren kwam niet tot winst. Wiel Wolters was net ietsje eerder bij de 210 caramboles dan van Dooren : 210-200. Gelukkig was Wil Corstiaans weer in vorm. Hij tikte de 190 caramboles in 6 beurten bij elkaar en dat was Jean Godeyne te machtig : 52-190. Ook Bert Vermeulen sloot zijn partij tegen Jean Marie Schuyren met winst af. Vermeulen riep Schuyren 10 caramboles voor de finish een halt toe : 100-130, waardoor beide teams een punt bij konden schrijven.

Vorige week speelde BouwCenter van Hoppe thuis tegen de Oase uit Sittard. Jos Bierens verving Wil Corstiaans met verve, want reeds na 8 beurten was Bierens aan de finish tegen Martin Wildau : 120-41. Bert Vermeulen (39-120 verlies tegen Hennie Kersten) en Johan Martens ( 80-170 verlies tegen Cor Heespelink) konden deze keer niet voor punten zorgen, maar Piet van Dooren wist good-old Peter Gerrits voldoende in bedwang te houden (210-132) om beide teams met een gelijkspel huiswaarts te laten keren. De Oase behield de tweede plaats terwijl BouwCenter van Hoppe met twee punten minder op een gedeelde vierde plaats staat.

De volgende wedstrijd wordt op dinsdag 3 december gespeeld in sportcentrum AMES in Deurne tegen van Esch Biljarts/de Peel.