Kaderteam BouwCenter van Hoppe gestuit in halve finale.

Nadat kaderteam BouwCenter van Hoppe door een gelijkspel in de laatste competitiewedstrijd, tegen de nummer twee Halfweg uit Venray beslag wist te leggen op een derde plaats, hield dit meteen in dat er in een thuiswedstrijd tegen Op de Klos uit Eijsden mocht worden gestreden om een plaats in de halve finale. Opmerkelijk was overigens nog de prestatie van Adri Dijkmans in Venray. Hij wist tegenstander Eric Dericks in het kader 57/2 te kloppen met behulp van een hoogste serie van 145 en dat was zijn beste seizoensprestatie.

In de play-offwedstrijd tegen Op de Klos leek het al snel mis te gaan. Bert Vermeulen leed een flinke nederlaag tegen Teun Wolters (33-120 in 5 brt), maar op de andere tafel was Johan Martens te sterk voor Jean Marie Schuijren: 140-89 in 14 brt. Omdat Bert Vermeulen met een flink verschil in caramboles verloor, mocht er na de pauze eigenlijk bijna niets meer mis gaan om niet op percentage te verliezen. Adri Dijkmans en Piet van Dooren namen beiden een riante voorsprong tegen resp. Eddy Berger en Wiel Wolters. Laatstgenoemde kwam echter sterk terug en nam het initiatief weer over in de partij tegen van Dooren. Terwijl Adri Dijkmans zijn laatste caramboles verzamelde en met 210-146 won na 10 pogingen, ging op de andere tafel Wiel Wolters met de overwinning lopen : 213-190 na 8 beurten. De zakjapanner wees uiteindelijk BouwCenter van Hoppe aan als winnaar met een voordelige marge van slechts 9 caramboles.

Op 19 mei j.l. vertrok het kaderteam (met Kees Castelijns als vervanger van de verhinderde  Bert Vermeulen) in gezelschap van arbiter Truus Davelaar naar Almere. Daar moest in een 2-daagse halve finale worden gespeeld tegen HWA Alblasserdam, de Vriendenkring en Popma Biljartservice de Harmonie Winschoten. Het werd echter geen succesvol, maar wel een heel gezellig weekeinde. Tegen HWA Alblasserdam en tegen Popma Biljart Service werd tweemaal met 2-6 verloren. De Vriendenkring was helemaal een maatje te groot want zij klopten onze kadristen met 0-8 waardoor er met een vierde plaats afscheid werd genomen van een toch wel succesvol seizoen in poule 4 van de kadercompetitie.