Hazelaar 3 en Bouwcenter van Hoppe hebben de buit eerlijk verdeeld.

Waar meestal door de nummers drie en vier de avond wordt geopend, mochten nu de nummers een en twee als eerste aantreden.Piet van Dooren was gekoppeld aan Paul van de Wouw  en Leo Kanters mocht het opnemen Tegen Harold Megens. Piet Kreeg geen vat op het spel van Paul,wat niet zo verzorgt was als waar hij normaal toe instaat is. Piet die ook zeker niet zijn beste partij afwerkte moest lijdzaam toezien dat Paul na 16 beurten als eerste klaar was.Leo Kanters had op de andere tafel wel het goede gevoel. In een van zijn beste partij met enkele series van boven de veertig was Leo tegen Harold Megens de gene die het meest aanspraak op de winst mocht maken. En na 7 beurten was de de tussen stand weer gelijk getrokken.

Vervolgens mochten Kees Castelijns tegen Piet Leermakers en Jos Bierens tegen de jonge Peter Beljouw gaan uitmaken wie deze avond als winnaars mochten afsluiten. Kees kon tegen de Piet niet erg overtuigen(het moet gewoon subtieler) Maar omdat Piet ook niet zijn beste spel liet zien bleven de winstkansen voor Kees een reële optie. Maar toen Piet een serie van 51 uit de keu toverde was de partij gespeeld. Dus de schone taak voor Jos om er in elk geval nog een remise uit te halen. Nu had Jos aan de Fanatieke Peter Beljouw een heerlijke tegenstander.Peter die (ik denk) veel les haalt, probeerde bij elke poging een perfecte positie te creëren. En daar plukte Jos de vruchten van. En na 12 beurten was de buit binnen. Eindstand 4 tegen 4 . En waren de zitplaatsen voor de terugweg makkelijk verdeeld.

Carnaval gaat de komende tijd de scepter zwaaien, en dan gaan we op 22 Februari weer verder  met De Hazelaar 1 Voor al de gene die wel wat met Carnaval hebben heel veel plezier.