Geroutineerd Poedelvrees te sterk voor Dubac 1

Op bezoek bij Poedelvrees moest Dubac 1 diep door het stof.

Ep Visser en Henk van Luijtelaar beten het spits af. Ep kende een stroeve start en het was al snel duidelijk dat Henk de overhand had in deze partij, echter bijna bij de finish bleek dat Henk zijn fysieke ongemakken hem parten speelden , Ep kwam nog even terug maar verder liet Henk het niet komen en met 120-69 was hij de verdiende winnaar.

Theo Verwimp moest het opnemen tegen Ad van Riet, Theo die s ‘middags nog een goede partij had gespeeld bij de recreanten begon ook nu goed aan zijn partij getuige zijn 8-32 voorsprong na 10 beurten. Dan laat Ad zien dat hij een betere techniek heeft en in no time zijn de rollen omgedraaid , na 22 beurten is de winst voor Ad ;  100-59 en is de tussenstand 27-13 voor Poedelvrees.

Tot slot komen ‘Good Old”  Jos van Riet en stand in – kopman Hans Wintermans aan de tafel.  In een een mooie en gelijk opgaande partij wist Hans,  Nestor Jos net voor te blijven en zo de stand een draaglijker aanzien te geven. De verdiende winst ( 38-28 ) was voor het ervaren Poedelvrees waarvan Jos en Henk al 25 jaar samen spelen !.

De avond werd helaas in mineur afgesloten door het droeve nieuws van het overlijden van Leo van Bommel die jarenlang in dit team speelde.

Voor Dubac 1 is er volgende week weer een kans, als De Ster naar Duizel komt.

Grt Hans Wintermans