Dubac 3 heeft lastige avond bij Rond 50

Dubac 3 heeft in Veldhoven een lastig avondje gehad.Maikel had tegen een fanatieke Ad Rommers een stroeve start.Ad starte sterk mede door toedoen van het bezoek van  zijn leermeester,die ook in Duizel nog een biljartverleden heeft Geert Jansen. Het leek voor Maikel een regelrechte afstraffing te worden. Maar Maikel raakt niet snel in paniek, en Ad kreeg het in de slotfase steeds lastiger.Maikel kwam in rap tempo terug, en maakte zelfs in teveel beurten (30) een einde aan de partij.Goed voor 12 punten.

Kees mocht vervolgens aantreden tegen Paul Konings,en leek meteen het goede gevoel te hebben.Met een opening van 45 car, haalde hij al meteen een groot deel van de 100 extra punten af.Maar het was van korte duur,en hij kreeg steeds meer last van de omstandigheden.Het is toch een vreemde gewaarwording,het koude en gladde materiaal.En omdat Paul het ook niet uit wilde maken,duurde het 27 beurten voordat Kees Zijn 200 car, verzameld had.Ook voor hem 12 puntjes voor de moeite.Tussenstand 18 om 24 voor Dubac.

Tot slot was het de beurt aan Bart Konings en Adrie Dijkmans.Na een stroeve start waarin beide niet tot grootse daden kwamen,was het Adrie die na twaalf beurten een beslissende kloof leek te slaan. Net als vorige week toverde Adrie weer een serie van 78 uit zijn keu.Met nog een kleine 100 car, leek Adrie er een snel einde aan te willen maken.Maar het vervolg bleef uit.En zo kreeg Bart de kans om zich te herstellen,en toen Adrie ze ook nog langs de band klaar legde maakte Bart met een serie van 45 car, een einde aan de partij.Eindstand 30 tegen 31 in het voordeel van Dubac.

Volgende week Dinsdag komt Poedelvrees uit Vessem op bezoek.