Een wedstrijd om snel te vergeten.

Na een autorit door de binnenlanden, langs weilanden en over dijken, van Brabant kwamen de kadristen van Bouwcenter van Hoppe aan in Lith. Mogelijk hadden ze toch wat te lang in de auto gezeten want Cees en Johan kwamen maar niet uit de startblokken. Cees kon nog wel een overwinning bijschrijven want ook zijn tegenstander deelde mee in de malaise. Cees won in 22 beurten met een gemiddelde van precies 5,oo.
Johan Martens trof een tegenstander die hem duidelijk niet licht. Na een verliespartij tijdens de thuiswedstrijd werd er nu ook verloren. Tussenstand 2 – 2.
Na de pauze traden Piet van Dooren en Leo Kanters aan. Het zag er voor Piet aanvankelijk niet goed uit en toen Tony van Loosbroek de partij uitmaakte in de twaalfde beurt stonden er voor Piet pas 87 caramboles op het scorebord. In de gelijkmakende beurt maakte Piet nog een serie van 70  caramboles en strandde in het zicht van de haven. 157 caramboles in twaalf beurten goed voor een gemiddelde van 13.08.
De partij tussen Leo Kanters en Peter Boeijen ging gelijk op totdat Leo een serie van 63 uit de keu toverde. Het leek een gemakkelijke overwinning te worden maar Peter maakte in beurt 12 de partij uit. In de gelijkmakende beurt wist Leo toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.
Einduitslag Moira Lith – Bouwcenter van Hoppe 5 – 3
Programma: 5 april Bouwcenter van Hoppe – De Hazelaar 2