Bouwcenter van Hoppe sluit seizoen af met overwinning.

Op donderdag 5 april stond voor het kaderteam van Bouwcenter van Hoppe de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017 – 2018 op het programma. Het team wist het seizoen met een 6 – 2 overwinning op De Hazelaar 2 af te sluiten.
Voor Johan Martens en Leo Kanters was dit tevens hun laatste wedstrijd voor het team uit Duizel, vanaf het nieuwe seizoen spelen zij in het kaderteam in Nederweert.
De avond begon met twee winstpartijen. Kees Castelijns won in 17 beurten zijn partij. Een gemiddelde van 6,47 en een hoogste serie van 47 caramboles. Ook Leo Kanters kwam deze avond goed uit de verf. In slechts 5 beurten had hij zijn 120 caramboles bijeen gespeeld. Een mooi gemiddelde van 24,00 en een hoogste serie van 64 caramboles.
Na de pauze traden Piet van Dooren en Johan Martens aan voor hun partij. Johan won in 14 beurten met een gemiddelde van 11,43 wat de overwinning van het team zeker stelde.
Tegenover Piet van Dooren stond er wederom een sterke speler. Dit keer moest Piet aantreden tegen Eric Dericks. Eric die de spelsoort 57/2 moet spelen, maakte enkele mooie series, 64, 64 en 109 en was daarmee na 8 beurten aan de finish. Een gemiddelde van 38,75. Piet kon daar slechts 38 caramboles tegenover zetten
Volgend seizoen is Piet verlost van de eerste positie daar Wil Corstiaans het team komt versterken.