Dubac2 kan BDL niet verrassen

Dubac 2 is er niet in geslaagd om BDL te verslaan, en raakt daardoor wat verder achter op de top-2 van de rangschikking.

Door de afwezigheid van Paul moest Jo aantreden tegen Hans-Jürgen. Dit werd voor beide spelers een beurtverslindende partij, waarbij de “nul” beurten elkaar in snel tempo opvolgden. Na 36!!! beurten was Jo uiteindelijk de gelukkigste (nou ja gelukkig) die eerst aanklopte. Het enige positieve was dat hij daarvoor nog 10 punten kreeg ook.

Vlug vergeten, en op naar partij 2  waar Hans de plaats innam van Jo en daardoor werd gekoppeld aan René.  Hans ging verder waar Jo in de vorige partij gebleven was met het missen van ballen. Ook hij kreeg geen vat op de tafel waarvan René profiteerde om met een mooi gemiddelde van 5,26 de partij naar zich toe te trekken.

Het positieve van de avond moest dus gezocht worden in de partij van Jos tegen Rob. En zowaar het gebeurde. Waar Rob nog met een misser startte, ging Jos als een speer uit de startblokken. Met 23, 12 en 26 liet hij zijn topvorm zien. Even klampte Rob nog met een serie van 45 aan maar Jos sloeg deze aanval bekwaam af met 63, om daarmee 11 punten toe te voegen aan de totaalscore.

Einduitslag:  BDL  30   Dubac     26

Maandag a.s. weer kansen tegen Dubac 3