Dubac1 geeft niet thuis tegen ’t Groen koffiehuis

Dubac1 heeft tegen ’t Groen Koffiehuis een flinke nederlaag moeten slikken. Kees Castelijns die tegen Roger Leunissen opende hield 8 beurten hoop op een goed resultaat 100 tegen 46.Maar toen was de koek wat Kees betreft op. Roger stak een tandje bij en na 15 beurten had hij zijn 125 car, op het bord staan, terwijl Kees niet verder dan 133 was gekomen. Een gemiddelde van 8,86 en 6 puntjes voor de moeite.

Vervolgens was het de beurt aan Piet v Dooren en Sander Oostendorp. Een partij met een zelfde soort verloop. Ook Piet starte zeer voortvarend. Na 7 beurten stond de teller voor piet al op 160 terwijl Sander het met 39 moest doen. En ook nu kantelde de wedstrijd in Geldrops voordeel. En terwijl Piet aan het sprokkelen ging met hier en daar een serietje ging Sander er weer in geloven, en dit resulteerde in een overwinning voor Sander in 20 beurten, terwijl Piet 28 car, te kort kwam. Een gemiddelde van 11,35 en 8 punten.

Tot slot was het de taak aan Ep Visser om een tussenstand van 27 tegen 14 in het voordeel van de Koffiehuisboys een wat draaglijker aanzien te geven. En Willy Engelen leek de eerste 10 beurten een tegenstander te zijn waartegen dit mogelijk was. Ep bleef  Willy keurig een paar puntjes voor en met een voordelige marge van 20 die willy meer moest maken leek hij hierin te gaan slagen. Maar !! Willy dacht daar een beetje anders over. Hij kreeg met heel veel denkwerk en de nodige zweetdruppels toch de juiste positie en hij maakte op een keurige manier met een serie van 60 in een keer een einde aan de partij. Ep wist wel zijn bonus veilig te stellen, en 58 car, en een gemiddelde van 4,83 leverde hem 9 punten op. Eindstand 23 tegen 42 in het voordeel van ’t Groen Koffiehuis.

Onze volgende afspraak is aanstaande woensdag uit tegen Rond 50