Dubac1 boekt royale overwinning op ’t Groen Koffiehuis2

Dubac1 heeft de uitwedstrijd tegen ’t Groen Koffiehuis2 weer goed aan het puntensaldo gewerkt. Ep Visser had aan tegenstander Willy v d Kerkhof de ideale tegenstander. Willy deed zijn uiterste best om op een nette manier zijn caramboles te maken, en omdat dat niet wilde lukken kreeg Ep de kans om telkens aan een serie te werken. En dat ging hem deze avond geweldig af, Ep scoorde er lustig op los, en dit resulteerde in zijn beste partij van het lopende seizoen. Na 11 beurten mocht Willy onze Ep feliciteren met een mooie 8,63 gem, partij winst. Goed voor 15 punten.
Vervolgens mocht Kees Castelijns het opnemen tegen de bijna ex kastelijn Leon Verhagen . En waar Kees al bang voor was werd in de loop van de volgende 18 beurten bewaarheid. Leon kijkt niet op een paar banden meer of minder, en als het dan ook nog een beetje mee zit heb je er een lastige tegenstander aan. Verder dan 10 poedels en 133 car, kwam Kees niet en dat leverde dan ook maar 6 puntjes op.
Tot slot mocht Piet v Dooren het opnemen tegen kopman Berco Bruisten. En Piet liet weer zien dat hij momenteel in uitstekende vorm verkeert. Hij opende wederom ijzersterk, maar omdat hij 140 car, meer moet maken was dat ook nodig. Na een beurt of 7 kwam er even de klad in, en moesten er een aantal moeilijke patronen opgelost worden waardoor het beurtenaantal akelig dicht in de buurt van zijn te maken aantal kwam. Maar Piet kreeg het juiste gevoel weer te pakken en in de beslissende 17 beurt tikte hij zijn partij keurig uit. Ook voor hem 15 punten. Eindstand 23 tegen 36 in het voordeel van Dubac1
Volgende week gaan we voor een keer op Donderdag spelen (in verband met kader op Dinsdag) tegen ’t Groen Koffiehuis 1.